Splitsingstekning_title
KING_Referenties

Referenties

"Roland heeft ons uitstekend begeleid met het concretiseren van verbouwplannen. Roland is als geen ander in staat om een vaag beeld van hoe het moet worden via concrete plannen om te zetten in uiteindelijk een werkomschrijving. Door de kwaliteit van de werkomschrijving kon de aannemer een heel precieze en realistische inschatting maken van het werk en de kosten en is de hele verbouwing binnen tijd en budget afgerond."
Aart Schouten
Lead PMO Consultant

"Roland heeft ons uitstekend geholpen bij de invulling van onze woning. Het huis werd casco opgeleverd en we hebben samen met Roland helemaal uitgedacht hoe we ons huis wilde inrichten. Daar heeft hij ruim de tijd voor genomen, met meerdere sessies aan de keukentafel waarbij hij de ideeën steeds meteen inzichtelijk maakte door ze uit te tekenen. Toen de verbouwing begon, heeft hij opgetreden als bouwbegeleider. Ook dat is ons erg goed bevallen, omdat je als leek moeilijk kan inschatten of het werk goed gedaan wordt. Hij bezocht de bouwplaats ook in zijn eigen tijd en kwam fel op voor onze belangen toen de aannemer te langzaam werkte. Het project is inmiddels voltooid en we zijn zeer tevreden over het werk. Er zijn tijdens de verbouwing nog nieuwe elementen aan het huis toegevoegd die een verbetering zijn. Roland heeft die voorgesteld en uitgewerkt."
Erik Bartelson
Editor in Chief at Control

"Roland King is van enorme waarde geweest bij de grootscheepse verbouwing van ons woonhuis (gebouwd rond 1920). Creatief in ontwerp met oog voor praktische gebruik van het huis. In de aansturing van de aannemer was hij samenwerkend en kritisch; zonder hem had het ons veel meer gekost. Zijn prijs verdient hij meer dan terug. Ook niet onbelangrijk, hij is sociaal en prettig in het contact en altijd punctueel in het beantwoorden van email. Wij kunnen King Architecten van harte aanbevelen"
Arno Schans
HR manager

"Ik kan Roland aanbevelen aan iedereen die net als ik in Amsterdam een verbouwing wil starten die “niet in de boekjes staat”. Ik heb Roland leren kennen als iemand die doorgaat tot het klopt, van karakter vriendelijk en hulpvaardig is, meedenkt om plannen qua wet- en regelgeving haalbaar te maken – en bovendien een warboel aan ideeën weet om te zetten in een architectonisch verantwoord ontwerp waar je blij van wordt."
Jasper van der Kolk
Senior consultant at IG&H Consulting Interim

Roland King is een zeer capabele architect. Houdt kosten in de hand en komt afspraken na.
Evert Baart
Advocaat Van Diepen van der Kroef

Roland King van King architecten heeft ons geholpen met de volledige herindeling van onze nieuwe woning in Huizen. De samenwerking met Roland King hebben wij als zeer positief ervaren. Hij luisterde goed naar onze wensen maar tegelijkertijd heeft hij ons geholpen om ook open te staan voor de net wat originelere ideeën dan de standaardindelingen van een huis. Hierbij zijn de praktische overwegingen niet uit het oog verloren. Hierdoor is ons huis van binnen uiteindelijk net zo bijzonder geworden als de buitenkant van ons pand uit 1895. In het vervolgtraject heeft Roland King ons ook geholpen met het maken van de verbouwingstekeningen voor de gemeentelijke vergunningen. Mede door deze professionele tekeningen van King Architecten hebben wij de benodigde vergunningen zeer snel mogen ontvangen. Zeker een aanrader! Het inschakelen van King architecten heeft ons echt toegevoegde waarde gegeven in ons verbouwingstraject. Het resultaat is een bijzonder en leefbaar familiehuis !
Petra Veldkamp
Director Picasse Internet & Mobile B.V.

Personable, Good Value, High Integrity
Wietse Rypkema
Director at i2i - Intelligence to Integrity

Roland successfully helped me in the process of getting a building permit. Great results, personable an expert
Anne Gram
Director Independent Investment Solutions

Roland heft mij geholpen met het ontwerp van mijn kelder/souterrain. Het was zeer prettig samenwerken, hij is zeer snel, flexibel (het was bijvoorbeeld prettig dat hij ’s avonds beschikbaar was voor overleg) en had hele goede ideeën. Verder was hij zeer enthousiast. Bovendien biedt hij zeer veel waar voor je geld, hij was aanzienlijk goedkoper dan de concurrerende offertes. Een aanrader!
Nienke Uil
Senior Advisor Public Private Partnerships at Deloitte

On Time, high integrity and creative
F. Havelaar
Advocaat Van Diepen Van der Kroef

Roland can put images that are in your head very well into drawings so that you can determine how you want to use your house, excellent in both technical and creative way.
Jurgen Fransen
Director MKB Solutions NL

Roland King offers his clients expert knowledge, good value and punctuality. Other strengths are his enthusiasm and commitment to the project and client. It is his quality to combine the generating ideas and solutions into designs with excellent listening abilities to the clients wishes.
May Ams
Psycholoog