Splitsingstekning_title

Splitsen KING

Sinds 1995 is Architect/ bouwmanager KING bezig met het realiseren van stimulerende succesvolle en creatieve projecten. King Architecten is gespecialiseerd op het gebied van splitsing en splitsingstekeningen, samenvoeging, splitsingsvergunning en omgevingsvergunning.

KING biedt voor particulieren, vereniging van eigenaren, woningbouwverenigingen en beleggers ondersteuning bij de vergunningaanvraag van hun pand. KING kan ook splitsingstekeningen voor herbestemde gebouwen zoals scholen en kantoren verzorgen. Daardoor kan KING voor een complete omgevingsvergunning met nieuwe marktconforme woningplattegronden zorgen.

KING volgt de nieuwste ontwikkelingen omtrent het nieuwe Bouwbesluit en verruiming van het splitsingsbeleid. Door professionele en duidelijke tekeningen heeft KING een goede relatie opgebouwd met stadsdelen, gemeentes en ambtenaren, waardoor uw aanvraag soepel verloopt.

Mijn kracht is bouwkundige kennis, specifieke regelgeving, ontwerpadvies en goede dienstverlening. King Architecten, een eenmanszaak van Roland King, is een onafhankelijk ontwerp- en projectmanagementbureau in de regio Amsterdam. KING kent een groot netwerk van adviseurs en andere disciplines en in vergelijking met andere architectenbureaus, heeft KING als eenmanszaak geen overheadkosten en personele kosten.